Training Loopbaan APK

10-12-2018 t/m 10-12-2018
Tijd: 09.00 tot 17.00 uur

Een snel veranderende arbeidsmarkt, nieuwe wet- en regelgeving en een andere visie op werk en inzetbaarheid. Deze aspecten maken zowel werknemers als werkgevers steeds bewuster van hun eigen ontwikkeling en inzetbaarheid. Om de medewerker te ondersteunen bij het vergroten van de eigen regie in zijn/haar loopbaan om daarmee duurzaam inzetbaar te zijn, organiseren we op maandag 10 december 2018 de Training Loopbaan APK.

Voor wie? 
Voor medewerkers bij wie er een wens of aanleiding is om in beweging te komen in de loopbaan, intern of extern.

Door wie?
De training wordt gegeven door Petra Harink, adviseur van ZorgSelect. ZorgSelect is de servicetak van WGV Zorg en Welzijn. De adviseurs van ZorgSelect bieden ondersteuning bij werving en selectie, loopbaan-, outplacement- en re-integratietrajecten en testen.

Waar en wanneer?
De training bestaat uit een sessie van een dag en vindt plaats op maandag 10 december 2018 van 09.00 tot 17.00 uur bij WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51 te Deventer. In het pand is een kantine aanwezig waar u op eigen kosten een lunch kunt samenstellen.

Een greep uit de inhoud van de training

  • Profileer uzelf > De medewerker vergroot zijn/haar inzicht in eigen kennis, ervaring, kwaliteiten en talenten, en leert dit te presenteren op een eigentijdse manier in het cv. Ter ondersteuning voor medewerkers die intern en/of extern willen durven bewegen.
  • Actief in eigen loopbaan > De medewerker krijgt zicht op zijn/haar loopbaancompetenties, ervaart hoe belangrijk het is om zich blijvend te ontwikkelen en gaat concreet volgende stappen bepalen om aantrekkelijk te blijven voor uw organisatie en/of op de veranderende arbeidsmarkt.
  • Netwerken > Netwerken is belangrijk, ook als iemand nog niet op zoek is naar ander werk. De medewerker krijgt informatie, advies en gereedschap om gericht te leren netwerken en werkt aan een eigen ‘elevatorpitch’.

Kosten
Voor leden van WGV Zorg en Welzijn kost deelname aan de training €175,- per persoon. De kosten voor niet-leden zijn € 350,- per persoon. De training gaat door bij een minimum van 6 deelnemers; er is maximaal ruimte voor 10 deelnemers.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de training? Laat u uw medewerker liever op een ander moment deelnemen, of bent u geïnteresseerd in een incompanytraining? Neem dan contact op met met Petra Harink, adviseur ZorgSelect, per telefoon via 088 255 6650 of per e-mail.

Aanmelden training Loopbaan APK 10/12/18

Meld hier uzelf/een collega aan voor de training Loopbaan APK.

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?