Webinar ‘Handvatten voor het borgen van digitale vaardigheden’

22-06-2021
Tijd: 10.00 - 11.00 uur

Welke digivaardigheden moeten zorgmedewerkers minimaal beheersen om hun functie goed uit te oefenen? En hoe veranker je dit als HR-professional in de organisatie? Op dinsdag 22 juni organiseert WGV Zorg en Welzijn in samenwerking met Digivaardig in de zorg, een webinar over digitale vaardigheden.

Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. Medewerkers hebben steeds meer digitale vaardigheden nodig om hun werk goed te kunnen (blijven) doen. Daarmee krijgen werkgevers meer behoefte aan handvatten om (het belang van) digitale vaardigheden bij hun medewerkers onder de aandacht te brengen én duidelijk te zijn over wat van hen qua ‘digivaardigheid’ verwacht wordt. 

Tijdens het webinar geven Sven Roffelsen, adviseur bij FWG Progressional People, en Marijke Bult, adviseur/projectmanager bij Verbeterimpuls, uitleg over competenties, voorbeeldfunctieprofielen en vaardigheden per functie in de VVT. Praktische handvatten om vanuit HR digitale vaardigheden te borgen in de organisatie. 

In dit webinar komen de verschillende hulpmiddelen aan bod, die zijn ontwikkeld door de coalitie Digivaardig in de zorg samen met FWG en een aantal VVT-organisaties. (Zie: www.digivaardigindezorg.nl/functieprofielen-vvt)

Klik hier om je aan te melden.

Wil jij als organisatie aan de slag met het thema digitale vaardigheden? Klik dan hier voor meer informatie.