Webinar lespakket Zorg & Welzijn ‘Aan JOU hebben we wat’

15-09-2022
Tijd: 15:30 - 16:30 uur

Speciaal voor alle decanen, docenten en onderwijsprofessionals organiseren we tijdens de Week van de Loopbaan op 15 september van 15:30 tot 16:30 een webinar over het lespakket 'Aan JOU hebben we wat'. In dit webinar maak je (opnieuw) kennis met het gratis lespakket en laten we je zien hoe je alle mogelijkheden optimaal kunt benutten in de lessen zorg en welzijn.

"Lespakket ‘Aan jou hebben we wat!’ geeft leerlingen op een eigentijdse manier een realistisch beeld over de verschillende beroepen in zorg en welzijn." 
(Herma Smit, docent Z&W bij het Metzo College, Doetinchem)

Aan_jou_hebben_we_wat_webinar

Lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’
Of leerlingen nu sociaal, technisch, sportief of creatief zijn, of beschikken over een gezonde dosis lef, humor of nieuwsgierigheid, de sector zorg en welzijn biedt iedereen mogelijkheden. Met het lespakket leren leerlingen aan de hand van persoonlijke verhalen van zorgvragers en hun zorgprofessionals de sector kennen. 

Webinar speciaal voor decanen, docenten en onderwijsprofessionals
Zorg en welzijn is een kansrijke sector met verschillende carrièremogelijkheden op alle niveaus. Een goede voorlichting helpt leerlingen bij het maken van een profielkeuze en brengt leerlingen verder in hun loopbaan. Kiezen met hart en hoofd leidt tot minder uitval van jongeren op de arbeidsmarkt. Het interesseren, enthousiasmeren en faciliteren van jongeren voor een opleiding en/of toekomstig beroep blijft daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Nieuwe mogelijkheden lespakket 
In het webinar laten we je zien hoe je met de lesonderdelen uit de basismodule van ‘Aan JOU hebben we wat’ de inhoud van jouw les zelf zo goed mogelijk kunt afstemmen op de interesses van jouw leerlingen. Met de nieuwe lesomgeving is de les in de beschikbare tijd gemakkelijk en interactief te organiseren. Ook zal er aandacht zijn voor de twee verdiepende modules Zorg & Technologie en Gehandicaptenzorg. Dit lespakket kun je inzetten binnen de LOB-uren of binnen vakken, zoals burgerschap, maatschappijleer of zorg en welzijn.

Praktische informatie
• Wanneer: donderdag 15 september van 15.30 tot 16.30 uur
• Waar: online

Aanmelden Webinar: lespakket AJHWW 15/09/22

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?