Werksessie Leer-/Werkschijf: succesfactoren bij het groeien naar een moderne leer-werkcultuur

10-02-2023
Tijd: 14.00-16.00 uur
Beschikbare plaatsen: 40

We kunnen niet langer ontkennen dat de groei naar een moderne leercultuur ook een appèl doet op een bijpassende werkcultuur. In 2022 heeft de Focusgroep “Anders organiseren werkbegeleiding”, bestaande uit mensen van het onderwijs en het werkveld, de succesfactoren van een moderne leer-/werkcultuur in kaart gebracht. De opbrengsten zijn verwerkt in een praktische tool, de “Leer-/Werkschijf”.

Tijdens het Symposium ‘Samen werkend leren’ op 25 schijfvan5_model november 2022 is de Leer-/Werkschijf tijdens een workshop toegelicht en heeft men mogen ‘proeven’ aan de inzet van de schijf.
Op vrijdag 10 februari organiseren we een verdiepingssessie (hiervoor hoef je niet de workshop gevolgd te hebben) waarin het gebruik van de Leer-/Werkschijf verder toegelicht wordt en de vervolgstap gezet kan worden. Daarnaast ga je als deelnemer ook zelf aan de slag en word je uitgedaagd om de eerste verbeterpunten voor jouw eigen organisatie (onderwijs en/of werkveld) te zoeken. Zodoende ben je in staat om het samen werkend leren nog beter op de kaart te zetten en te gaan bouwen aan een gezonde, toekomstbestendige lerende organisatie.

Deelnemers wordt gevraagd om van tevoren na te denken over praktijksituaties waarin de begeleiding van studenten te wensen over laat en/of de ontwikkeling van de stagiaire niet van een leien dakje gaat. Tijdens de werksessie zullen we aan de hand van de leer-/werkschijf onderzoeken welke factoren hier een rol bij spelen en samen op zoek gaan naar ontbrekende randvoorwaarden.

Praktische informatie
Titel werksessie: Leer-/werkschijf, succesfactoren bij het groeien naar een moderne leer-werkcultuur
Workshopbegeleider: Theo van den Bos
Wanneer: vrijdag 10 februari van 14.00-16.00 uur
Waar: De Gasfabriek, Deventer
Voor wie: voor iedereen werkzaam op het gebied van Leren & Ontwikkelen in Oost-Nederland 
Kosten: aan deze werksessie zijn geen deelnamekosten verbonden  

Aanmelden Werksessie Leer-/Werkschijf 10/02/23

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?