Geannuleerd: Workshop Digivaardig in de zorg

06-04-2020
Tijd: 13:00 - 16:30 uur

Een op de tien professionals in de gehandicaptenzorg heeft weinig of geen digitale vaardigheden. In de VVT zijn dat twee van de tien zorgprofessionals. Dat zijn zorgelijke cijfers die actie vragen. Hoe ga je als organisatie aan de slag met het groeiproces naar digitaal vaardige medewerkers? Tijdens de workshop Digivaardig in de zorg zoom je hier tijdens een dagdeel op in.

In navolging van de richtlijnen van het RIVM worden alle fysieke bijeenkomsten in de periode 16 maart t/m 6 april geannuleerd. Te zijner tijd zal er een nieuwe datum voor de workshop Digivaardig in de zorg worden ingepland. Mocht u geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan deze workshop, of meer informatie wensen, neem dan contact op met Jan Wiggers. 

Van schoonmaker tot bestuurder, iedereen digitaal vaardig! Hoe pak je dat aan? Tijdens de workshop Digivaardig in de zorg zoom je in op hoe je als organisatie aan de slag kunt met het groeiproces naar digitaal vaardige medewerkers. 

Waar & wanneer
De workshop Digivaardig in de zorg vindt plaats op <nog te bepalen datum en tijdstip> bij WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51, Deventer. 

Door wie? 
De workshop wordt verzorgd door Suzanne Verheijden en Marijke Bult. Suzanne is innovatieadviseur en eigenaar van Buro StrakZ. Marijke is projectmanager digitale vaardigheden. 
Tip: Lees het interview met Suzanne Verheijden in ons BestuurdersMagazine. 

Meer informatie
WGV Zorg en Welzijn heeft middelen vrijgemaakt om haar leden in 2020 te ondersteunen in het digitaal vaardig maken van hun zorgprofessionals. We hebben daarvoor experts ingehuurd die ook organisaties in andere regio’s geholpen hebben en aan de basis hebben gestaan voor de aanpak
binnen de VG en VVT sector. Naast de workshop Digivaardig in de zorg zijn er nog andere mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie. Voor vragen / meer informatie kunt u ook contact opnemen met Jan Wiggers, beleidsmedewerker Onderwijs: stuur een e-mail of bel: 088 255 66 50.