AktieBlok

Afbeelding_Aktieblok Beschrijving 
Het AktieBlok is een digitaal formulier waarop je plannen voor verbetering vastlegt. Hoe zorg je ervoor dat plannen ook echt worden uitgevoerd? Hiervoor kun je het AktieBlok op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het AktieBlok uitstekend gebruiken om tijdens een vergadering afspraken duidelijk vast te leggen, of als hulpmiddel bij het stellen van SMART doelen. Je noteert in 4 stappen wat er moet gebeuren, wie dat gaat doen en wanneer het af moet zijn. Zo zijn afspraken niet langer vrijblijvend en dat helpt om ervoor te zorgen dat plannen ook echt worden uitgevoerd.

Voor wie? 
Het AktieBlok is bedoeld voor iedereen die het handig vindt om een hulpmiddel te hebben voor het oplossen van kleine problemen en om afspraken vast te leggen.  

Kosten
Aan het gebruik van het AktieBlok zijn geen kosten verbonden.  

Meer informatie
Het AktieBlok is een hulpmiddel dat continu beschikbaar is. Je kunt het digitale formulier downloaden, opslaan op je eigen laptop en daarna digitaal invullen. Of je kunt het formulier printen en daarna met pen invullen. 
Klik hier om het AktieBlok formulier te downloaden of printen. Aanvullende informatie vind je op de website blijfinzetbaar.nl. Voor vragen over het AktieBlok kun je contact opnemen met Hilda Regterschot.