14 t/m 19 maart 2016 is de nationale Week van Zorg en Welzijn. De vereniging coördineert, faciliteert en promoot dit evenement. 

Het is van groot belang dat de sector tijdens deze week laat zien wat zij te bieden heeft. Bijvoorbeeld om de medewerkers en vrijwilligers die in de toekomst hard nodig zijn een kijkje achter de schermen te bieden en te enthousiasmeren. Om te laten zien hoe trots en gemotiveerd medewerkers zijn. Om het publiek kennis te laten maken met een vernieuwde organisatie of werkwijze. Redenen genoeg voor de sector om de deuren te openen of activiteiten te organiseren tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

Special Zorg en Welzijn in heel Nederland op de deurmat

Ter promotie van de Week van Zorg en Welzijn wordt in heel Nederland, bij 6,1 miljoen huishoudens, de Special Zorg en Welzijn verspreid. Deze krant wordt door WGV Zorg en Welzijn in Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland aangevuld met regionale pagina’s en bezorgd bij 706.000 huishoudens.

Wilt u de zichtbaarheid van uw organisatie vergroten en samen met andere zorgorganisaties en onderwijsinstellingen de veelzijdigheid van de sector laten zien? Reserveer dan tijdig advertentieruimte. Ook niet-zorgorganisaties kunnen een advertentie plaatsen. Meer informatie is verkrijgbaar via [email protected].

Uw deuren openen?

Hoe meer organisaties deelnemen, hoe groter de impact van de Week van Zorg en Welzijn is. In 2015 deden 75 organisaties in Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland mee, met meer dan 300 locaties. Opent uw zorgorganisatie ook de deuren? Klik dan hier om u aan te melden. •