12 t/m 17 maart 2018 is de nationale Week van Zorg en Welzijn (WZW). De vereniging coördineert, faciliteert en promoot dit evenement in Oost-Nederland. In korte tijd is een situatie ontstaan van personeelstekorten in de zorg. Extra inspanningen zijn nodig om de sector als aantrekkelijk en uitdagend te positioneren en te zorgen voor voldoende en goede instroom in de opleidingen.

De WZW is hét moment om te laten zien hoe mooi en veelzijdig onze sector is en om te laten zien met hoeveel beroeps-
trots en professionaliteit er overal gewerkt wordt. Het scheppen van een realistisch en positief beeld van werken en leren in zorg & welzijn is het overkoepelend doel van de campagne. Voor het tweede jaar op rij heeft Maarten van der Weijden zich als ambassadeur aan de WZW verbonden.

Met 50% korting adverteren?

Ter promotie van de WZW wordt bij ruim 4 miljoen Nederlandse huishoudens de Special Zorg en Welzijn verspreid. Deze krant wordt door WGV Zorg en Welzijn in Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland aangevuld met regionale pagina’s en bezorgd bij 719.000 huishoudens.

Deze keer profiteren onze leden eenmalig van 50% korting op de advertentieprijs! Wilt u de zichtbaarheid van uw organisatie vergroten en de veelzijdigheid van de sector laten zien? Reserveer dan tijdig advertentieruimte. Klik hier voor meer informatie over de WZW en de advertentietarieven.

Andere onderdelen van de campagne zijn: tv-programma Heel Holland Zorgt, radiocommercials, social media, vlogger Thomas Grinsven en een tourbus die tijdens de Week op bezoek gaat bij middelbare scholen voor gastlessen en promotie van het nieuwe lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’.

Uw deuren openen?

Hoe meer organisaties deelnemen, hoe groter de impact van de WZW is. In 2017 deden bijna 80 organisaties in onze regio mee, met ongeveer 250 locaties. Opent uw zorgorganisatie ook de deuren? Meld u aan