Nieuwe corporate brochure  

Samen met ruim 180 lid-instellingen maken wij ons dagelijks hard voor goed werkgeverschap, vitale zorgprofessionals en een sterk regionaal arbeidsmarktbeleid binnen onze regio’s. Van werving en selectie tot het behoud van personeel. Van een visie op onderwijs tot het regionaal verbinden van zorginstellingen. Het staat allemaal op onze agenda. Onze producten en diensten presenteren wij in een nieuwe brochure.


Terugblik Medewerker Centraal Week  

In de week van 15 t/m 19 november stond de zorg- en welzijnsmedewerker centraal. Het complete online programma, bestaande uit circa 30 webinars en workshops trok meer dan 1.000 inschrijvingen vanuit 85 verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. De highlights hebben we samengevat in een overzichtelijke factsheet.

E-magazine: Van digivaardig naar techvaardig!

Vorige maand is er een nieuwe editie van
het e-magazine over digitale vaardigheden gepubliceerd. In het online magazine is er volop aandacht voor de nieuwe mogelijkheden om medewerkers digitaal vaardiger te maken en hoe je dit goed kan borgen in de organisatie. Ook is er aandacht voor zorgtechnologie, want zorgtechnologie kan zowel het leven van de cliënt, als het werk van de zorgprofessional veraangenamen. 

Algemene Leden Vergadering (ALV) 

Op woensdag 2 februari ’22 van 9.00 – 12.30 uur houden wij onze ALV. Deze leden-vergadering staat o.a. in het teken van ons werkplan 2022 en het vaststellen van de begroting voor 2022. Daarnaast zal Ina Kuper, lid Raad van Bestuur van ziekenhuis Isala te Zwolle, een presentatie geven over het thema 'Ruimte voor de zorgprofessional'. Bent u er ook bij? Meer informatie & aanmelden

Verlenging ‘coronabanen in de zorg’ 

Het demissionaire kabinet stelt voor 2022 47,5 miljoen euro beschikbaar voor de subsidieregeling ‘coronabanen in de zorg’
en de Nationale Zorgklas. Meer informatie

Extra handen voor de Zorg > Nationale Zorgreserve

In dit bericht leest u meer over de laatste ontwikkelingen rondom Extra handen voor de Zorg en de ondersteuning aan zorg- en welzijnsorganisaties gedurende de coronapandemie. Ondersteuningsaanvragen voor extra personeel lopen sinds 1 september '21 via de Nationale Zorgreserve.


Nieuwe regiocoördinator Stedenvierkant

Op 1 december jl. is Ruth Berns begonnen als regiocoördinator Stedenvierkant. Deze functie vervult zij samen met Ton van Soest. Ruth heeft hiervoor gewerkt als manager HR en manager Services bij de Parabool. In het artikel “De regiocoördinator jaagt aan en verbindt” leest u meer over de belangrijke rol van de regiocoördinatoren.