Atlant verwelkomt twee nieuwe toezichthouders  

Hendrik Beelen en Remco Bervoets versterken vanaf januari 2023 de raad van toezicht van Atlant. Zij volgen twee leden van de raad op van wie in januari de termijn verstrijkt.

Bestuurder Kentalis stapt in goed overleg op

Sandra Beuving, lid van de raad van bestuur Kentalis, heeft “in goed overleg met de raad van toezicht” besloten dat ze Kentalis per half april 2023 gaat verlaten. Oscar Dekker, voorzitter van de raad van bestuur, bedankt Beuving voor de samenwerking: “Samen hebben we belangrijke stappen kunnen zetten voor onze leerlingen en cliënten vanuit deze mooie organisatie.”


Carintreggeland benoemt nieuwe leden raad van toezicht

Job Eijsink en Jacqueline Joppe gaan op respectievelijk 1 november 2022 en 1 maart 2023 aan de slag als leden van de raad van toezicht bij VVT-organisatie Carintreggeland. Eijsink is ziekenhuisapotheker in opleiding bij het Isala ziekenhuis in Zwolle en toezichthouder bij de Zonnehuisgroep IJssel Vecht in Zwolle en Zorggroep Alliade in Heerenveen. Joppe is voorzitter van de Raad van Bestuur van Zorggroep Elde Maasduinen en bestuurder bij het pensioenfonds PFZW.

Bestuurswissel bij ’s Heeren Loo

Jan Fidder neemt vanwege zijn aanstaande pensioen afscheid van ’s Heeren Loo. Op 1 april 2023 draagt de bestuursvoorzitter het stokje over aan Ernst Klunder. Met het vertrek van Fidder vindt een verschuiving plaats in de raad van bestuur.Astrid Westerbeek nieuwe directeur-bestuurder bij FWG

Met ingang van 1 januari 2023 is Astrid Westerbeek benoemd tot directeur-bestuurder bij FWG Progressional People en Stichting FWG. Zij volgt hiermee Jan Helmond op, die per 1 januari a.s. afscheid neemt. 

Nieuwe leden WGV Zorg en Welzijn

Sinds oktober zijn Podotherapie Oost-NederlandPsyM en Praktijk de Poel lid geworden van onze vereniging.
De vereniging heeft momenteel 191 leden.
Suggesties voor deze rubriek kunt u mailen naar [email protected]