Kom naar de WGV-Ledenconferentie | 28 september 2023

Een inspirerend congres speciaal voor WGV-leden en haar samenwerkingspartners. Het is een unieke gelegenheid om je kennis te vergroten, nieuwe inzichten op te doen en te leren van gerenommeerde experts uit verschillende vakgebieden. Meld u hier aan.

Arbeidsmarkt in beeld update

WGV Zorg en Welzijn heeft een update doorgevoerd binnen diverse arbeidsmarktdata tabellen met daarin actuele cijfers over onderwijs (instroom en aantallen), ziekteverzuim, werkgelegenheid en mobiliteit. Kijk op wgv.arbeidsmarktinbeeld.nl voor actuele arbeidsmarktdata en op prognosemodel dashboard voor de prognoses. Op beide dashboards zijn diverse filtermogelijkheden ingebouwd.

Zorg Praktijkleren

Vraag nu gemakkelijk de subsidie praktijkleren aan voor uw BBL- en HBO duaal leerlingen uit het SectorplanPlus. Lees hier meer. 


Medewerker Centraal Week: 13 t/m 17 november 2023

Van maandag 13 t/m vrijdag 17 november organiseren we wederom de Medewerker Centraal Week (MCW) met als centrale thema: ‘Energiek op de werkvloer!’ Naast een programma voor alle medewerkers in zorg en welzijn in Oost-Nederland, richten we ons vizier deze keer specifiek op leidinggevenden in de zorg. Momenteel zijn we bezig om, in samenwerking met de vier regio’s, een programma samen te stellen. Meer informatie volgt. ZorgSelect is vernieuwd

Bekijk de nieuwe look van ZorgSelect op www.zorgselect.nl

Vouchers voor Budgetcoaching

Vanuit het vitaliteitsbudget zijn een aantal vouchers beschikbaar voor medewerkers in de zorg. Met deze voucher kan een medewerker gebruik maken van een coachingstraject van DiFfit. Is er een medewerker in jouw organisatie die hier gebruik van wil maken? Stuur dan een mail naar [email protected]. Vermeld in deze mail dat het via WGV Zorg en Welzijn loopt, de naam van de werkgever, de NAW-gegevens van de medewerker en een korte omschrijving wat er speelt.