Maarten van Rixtel kondigt vertrek aan als bestuurder bij Sensire

Maarten van Rixtel vertrekt eind 2023 als bestuurder bij zorgorganisatie Sensire. In de komende maanden start Sensire met de werving van een nieuwe bestuurder, zodat een zorgvuldige overdracht kan plaatsvinden. Na zijn aftreden als bestuurder blijft Van Rixtel actief bij Sensire.

Karin Pullen nieuwe bestuurder Humanitas DMH

Per 1 september 2023 treedt Karin Pullen aan als nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Humanitas DMH. Zij volgt Frank van der Linden op, die in februari de overstap maakte naar bestuurder van gehandicaptenzorg organisatie Cello.

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Jeugdbescherming Overijssel

Gert Boeve is vanaf 1 juli 2023 de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Jeugdbescherming Overijssel.


Remmelt Vetkamp nieuw lid Raad van Bestuur Koninklijke Kentalis

Remmelt Vetkamp start per 1 september als lid van de Raad van Bestuur van Koninklijke Kentalis. Hij komt over van Nyenrode Business Universiteit, waar hij vicevoorzitter is van het bestuur.

Nieuwe interim-bestuurder LIMOR benoemd

Timo de Grefte is per 8 mei 2023 als interim-bestuurder bij LIMOR gestart. Hij volgt hiermee vertrekkend bestuurder Aart van Walstijn op. Naar verwachting zal De Grefte ongeveer een jaar betrokken zijn bij LIMOR. Walstijn zet zijn loopbaan als bestuurder voort bij BCM Ouderenzorg in Groningen.

Nieuwe namen voor Raad van Toezicht Carintreggeland

Sander van Bodegraden is per 1 april lid geworden van de Raad van Toezicht van Carintreggeland. Per 1 januari 2024 voegt ook Willem den Hartig zich bij de toezichtsraad als voorzitter.

Bestuurder Friese woningcorporatie in Raad van Toezicht Dimence Groep

Friso de Roos is per 1 april benoemd als nieuw lid Raad van Toezicht en als lid van de Auditcommissie van de Dimence Groep. Hij volgt daarmee Jouke Haringsma op die per 31 december is afgetreden in verband met het bereiken van de maximale zittingstermijn.

Willem den Hartog neemt afscheid van Aveleijn

Willem den Hartog, voorzitter Raad van Bestuur van Aveleijn, neemt na meer dan tien jaar eind dit jaar afscheid van de gehandicaptenzorginstelling. Hij zal het voorzitterschap overdragen aan Susanne Bentvelsen. Zij is sinds 2017 lid van het bestuur.Suggesties voor deze rubriek kunt u mailen naar [email protected]