Speciaal voor zorgorganisaties is er nu Arbeidsrecht zonder Zorgen®. Hiermee is de juridische kant van HR altijd op orde en worden problemen en kosten voorkomen.

Hanze advocaat, sinds jaar en dag de arbeidsrechtspecialist in de zorg, heeft een samenwerkingsovereenkomst met WGV Zorg en Welzijn. Leden van de werkgeversvere-
niging kunnen daarmee gratis gebruik maken van een juridische helpdesk en er worden jaarlijks gratis trainingen aangeboden. Daarnaast ontvangen leden exclusieve korting op juridische ondersteuning.

Gratis juridische helpdesk

Bij de juridische helpdesk kunt u terecht met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over reorganisatie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, min/max contracten en natuurlijk vragen over problemen bij ziekte & re-integratie kunt u hier stellen. De zorgadvocaten van de helpdesk helpen u graag. De juridische helpdesk is bereikbaar via: 085 – 01 60 560.

Kosten beperken bij conflict en disfunctioneren

Met Arbeidsrecht zonder Zorgen® heeft u de juridische kant van HR altijd op orde. Het betreft een heel pakket van diensten die speciaal op de zorg is toegespitst. Het betreft onder meer het volgende:

  • Hanze HR Portaal: een online HR Kennisbank, speciaal voor de zorg, waar alles met betrekking tot HR en arbeidsrecht in staat.
  • Hanze HR Modeldocumenten: heeft u een meest recente overeenkomst of model Sociaal Plan nodig? Haal die dan snel en gemakkelijk uit de databank.
  • Deelname aan opleidingen van de Hanze academy: houd uw kennis op pijl met één van de tientallen bijeenkomsten.
  • Tweejaarlijkse check overeenkomsten, protocollen en reglementen: altijd reglementen en overeenkomsten die up-to-date zijn.
  • 1 op 1 Webinars: nieuwe wetten? Wij praten u via een webinar helemaal bij.
  • Gratis behandeling van ontslagdossiers en interventiegesprekken bij hoofdpijndossiers.
  • Kortingstarieven op juridische dienstverlening.
  • Korting op inzet deelnemers aan ons netwerk: van mediator en arbeidsdeskundige tot vertrouwensarts of bedrijfsmaatschappelijk werker.

Gratis het HR Portaal uitproberen

Leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen gebruik maken van een speciale actie. Deze actie omvat 2 maanden gratis gebruik van het Hanze HR Portaal.

Wilt u meer weten over Arbeidsrecht zonder Zorgen® of gebruik maken van de actie? Neem dan contact op met Frans Landstra via 06 16 43 81 92 of stuur een e-mail naar: [email protected].

Advertorial