Om onze klanten nog beter van dienst te zijn voeren wij continu verbeteringen door in onze service en ontwikkelen wij nieuwe activiteiten. Volop in beweging dus. Salland Zorgverzekeringen maakt zich sterk voor goede zorg. En dat doen we ook voor medewerkers in de zorg. Hoe we dat doen?

Persoonlijke zorg dichtbij

Wij bieden de persoonlijke service zoals u van ons mag verwachten. Wij staan graag dicht bij onze klanten. Natuurlijk blijft het niet bij een lokaal hoofdkantoor en een eigen klantenservice. Wij hebben ook regionale spreekuren. En bent u echt niet in staat om naar ons toe te komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om bij u thuis langs te komen.

Daarnaast voelen wij ons verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg. Daarom kopen wij onze zorg in de regio zelf in, waardoor wij veel zorgverleners persoonlijk kennen. Ook werken wij met hen samen om de zorg voor u steeds verder te verbeteren.

 

Eerlijke zorg

Iedereen heeft recht op zorg. Bij Salland Zorgverzekeringen selecteren wij daarom niet op basis van mogelijk risico of leeftijd. Iedereen is welkom, of u nu 20 of 100 jaar oud bent, of u nu veel of weinig gebruik maakt van zorg. 

Transparantie vinden wij belangrijk. Via de Zorgzoeker op onze website kunt u eenvoudig bekijken of de zorgverlener van uw keuze een contract met ons heeft. 

Mijn Salland geeft daarnaast volledig inzicht in uw zorgverbruik. U ziet snel en eenvoudig welke vergoedingen zijn ontvangen.

Meer weten over wat wij voor u, uw organisatie en uw medewerkers kunnen betekenen? 

Maak dan een afspraak via: www.salland.nl/zakelijk