Zoekt u een voordelige verzekering voor uw werknemers? Er zijn genoeg zorgverzekeraars die u graag van dienst zijn. Maar heeft uw P&O-afdeling wel genoeg kennis en capaciteit in huis? Offertes aanvragen bij verschillende zorgverzekeraars, prijsafspraken maken, vragen beantwoorden van uw werknemers over de verzekering; het kost veel tijd en de materie is complex. Colijn & Partners helpt u hierbij. Wij ondersteunen al jarenlang organisaties bij het aanbieden van collectieve verzekeringen. 

WGV Zorg en Welzijn heeft in samenwerking met Colijn & Partners mantelcontracten afgesloten met verschillende zorgverzekeraars. Hiermee kunnen werknemers en vrijwilligers van aangesloten instellingen hoge kortingen krijgen op de premie van de zorgverzekering.

Onze aanpak

Colijn & Partners helpt u in een aantal stappen eenvoudig collectieve verzekeringen aan te bieden. Samen met u worden mogelijkheden in kaart gebracht en stellen we het beste aanbod samen. Met dit aanbod richten wij uw internetportal op maat in. Colijn & Partners ondersteunt u vervolgens bij het communiceren van het aanbod richting uw medewerkers. Meer over onze aanpak

De Internetportal

Een belangrijk middel in de communicatiemix is de internetportal. Deze wordt voor elke instelling op maat gemaakt. Alle informatie over de aangeboden collectieven staat hier overzichtelijk bij elkaar en is altijd up-to-date. Uw medewerkers kunnen zo eenvoudig op één plek terecht voor alle informatie.

Zorgvergelijker

Centraal in de internetportal staat de Zorgvergelijker. Hiermee kunnen alle collectiviteiten die uw organisatie aanbiedt worden vergeleken op premie en voorwaarden. Alle voorwaarden worden 1-op-1 overgenomen van de zorgverzekeraars en zijn overzichtelijk gecategoriseerd. Uw medewerkers kiezen hierdoor eenvoudig de verzekering die het beste bij hen past.

De Zorgvergelijker is ook beschikbaar als app voor de iPad en Android tablets. Hiermee kunnen medewerkers ook alle collectieven van hun werkgever vergelijken op premie en voorwaarden.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Kijk dan op www.colijn.info of neem contact op via 020 426 38 40.