Hoe stimuleert u medewerkers om zelf regie te nemen over hun gezondheid en inzetbaarheid? Als antwoord op deze vraag heeft WGV Zorg en Welzijn, in samenwerking met Colijn & Partners, het Vitaliteitsdashboard ontwikkeld om u snel op weg te helpen.

Wat is het?

Het Vitaliteitsdashboard is een instrument waarmee u op een laagdrempelige manier medewerkers informeert over de mogelijkheden om gezond en met plezier aan het werk te blijven. Medewerkers krijgen een helder overzicht van het aanbod van de organisatie op verschillende gebieden, onderverdeeld in vier hoofdthema’s:

  • gezondheid;
  • ontwikkeling;
  • privé;
  • en werk

Binnen deze thema’s vindt u informatie over fysieke belasting, werkdruk, stoppen met roken of mantelzorg. 

Een dashboard op maat

De inhoud van het Vitaliteitsdashboard

wordt op maat gemaakt voor uw organisatie. U kunt naar wens eigen onderwerpen toevoegen of uitschakelen, teksten aanpassen aan de schrijfstijl van de organisatie en eigen beeldmateriaal gebruiken.

Vergoedingen en programma’s zorgverzekering

Een waardevolle functie in het Vitaliteitsdashboard is de integratie van informatie over (collectieve) zorgverzekeringen. Zorgverzekeraars bieden in diverse pakketten vergoedingen en programma’s aan die gericht zijn op preventie van ziekte en bescherming van de gezondheid van uw medewerkers. 

Het Vitaliteitsdashboard inzetten voor je organisatie

Leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen het Vitaliteitsdashboard nu tegen een gereduceerd tarief afnemen. Wilt u meer informatie of heeft u interesse om het Vitaliteitsdashboard in te zetten? Kijk dan op onze website of neem contact op met Marloes Damhuis via [email protected]