Samenwerking met Bewegen Werkt

Bewegen Werkt helpt organisaties vitaal te worden en te blijven. Dit doen wij met een compleet aanbod aan diensten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met onze diensten sluiten wij altijd aan op het behoefteniveau van uw organisatie. 

Advies en trainingen
Bewegen Werkt kan uw organisatie begeleiden bij de integrale aanpak van duurzame inzetbaarheid. Daarnaast is het mogelijk om trainingen voor HR professionals, leidinggevenden en teams in te zetten, zodat uw organisatie zelfstandig aan de slag kan met het thema duurzame inzetbaarheid. Leden van WGV Zorg en Welzijn ontvangen 10% korting op deze diensten.

Metingen
Het meten van de gezondheid en inzetbaarheid van uw medewerkers door middel van de Monitor Duurzame Inzetbaarheid (MoDi), Health Check en Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Leden van WGV Zorg en Welzijn ontvangen 25% korting op de MoDi en 10% korting op de Health Check.

Interventies
Bewegen Werkt biedt diverse interventies aan ter bevordering van de leefstijl en vitaliteit van uw medewerkers. Enkele voorbeelden zijn: vitaliteitscoaching, workshops en de training stoppen met roken van Allen Carr’s Easyway. Leden van WGV Zorg en Welzijn ontvangen 5 tot 10% korting op deze diensten.

Meer informatie
Bekijk de flyer over de diensten en tarieven van Bewegen Werkt voor leden van WGV Zorg en Welzijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bewegen Werkt, via 053 477 66 46, of stuur een e-mail.