Flex-app ZorgSelect

WGV Zorg en Welzijn heeft een tool, genaamd 'Flex-app ZorgSelect', ontwikkeld die in deze hectische periode gratis wordt aangeboden en goed van pas kan komen. Met behulp van de Flex-app kunnen nog openstaande diensten op een snelle en simpele manier worden ingevuld. 

Wat is de Flex-app? 
In de Flex-app kunnen planners van een bepaalde zorgorganisatie diensten aanbieden aan een pool met medewerkers die extra diensten willen werken. U bepaalt zelf welke medewerkers deze diensten mogen invullen. U hebt namelijk de keuze om de Flex-app alleen in uw eigen organisatie in te zetten, maar ook binnen een bestaand of een nieuw te vormen samenwerkingsverband met andere zorginstellingen die ook lid zijn van WGV Zorg en Welzijn. De Flex-app ZorgSelect is een handzame webapplicatie voor diverse digitale apparaten, zoals mobiele telefoon, tablet en computer. Het is vooralsnog geen applicatie in een appstore.
 
Hoe werkt de Flex-app? 
Wanneer een planner in uw organisatie merkt dat het lastig is om bepaalde diensten op korte termijn in te vullen, kan zij/hij de diensten in de app zetten. Hiervoor krijgen planners speciale inlogmogelijkheden. De in te vullen gegevens zijn o.a. soort dienst; gevraagde functie; locatie; tijdstip van – tot; etc.  
 
Zorgprofessionals uit uw eigen organisatie die extra diensten willen werken, melden zich op uw verzoek aan in de Flex-app en vullen een e-portfolio in. De planner plaatst openstaande diensten in de app. Deze worden vervolgens via sms en mail aan een bepaalde groep zorgprofessionals aangeboden. Bij interesse kunnen zij reageren via hun telefoon of het e-portfolio. De planner ontvangt deze reacties en heeft ook inzicht in de gegevens van de zorgprofessional. Dat is voldoende om direct een goede match te kunnen maken. Ook de bijbehorende communicatie (bevestiging/ afwijzing van dienst) vindt plaats via de app. 

Meer informatie
Klik hier voor aanvullende informatie over o.a. de werking van de Flex-app, verloning en aansprakelijkheid. Ook is er een document met veelgestelde vragen en antwoorden (2 versies):
- FAQ voor zorg- en welzijnsorganisaties
- FAQ voor zorgprofessionals
Heeft u nog aanvullende vragen, stuur een e-mail naar Johan Stubbe. 

Ik wil graag nader kennismaken met de Flex-app

Wilt u vrijblijvend nader kennismaken met de Flex-app ZorgSelect, vul dan uw gegevens in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken (online via Teams, of face-to-face).

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?