Loopbaanadviesgesprekken

Medewerkers hebben wel eens behoefte om te sparren over nieuwe stappen in hun loopbaan. Zit ik nog wel op de juiste plek? Ik zit even niet goed in mijn vel, ik vind mijn werk minder leuk en hoe zit het met mijn werk-privé balans? Veel vragen zijn best eng om met je leidinggevende te bespreken uit angst dat er toch gevolgen aan je uitspraken zitten. Om met een onafhankelijk persoon alles te kunnen bespreken en alles op een rijtje te zetten kan erg prettig zijn om weer rust te vinden of te weten welke stappen je kunt nemen.  

Waarom meedoen? 
Heb jij het even minder leuk in je werk of heb je andere werk-gerelateerde problemen waar je graag met een onafhankelijk loopbaanadviseur over zou willen sparren? Dan zijn een paar loopbaanadviesgesprekken iets voor jou. Je kunt dan samen bekijken welke keuzeopties je hebt en wat goed voelt voor jou om te doen om je probleem op te lossen. 

Voor wie? 
Voor iedereen die in zijn werk of carrière tegen een probleem aanloopt en daar veilig over wil praten met een onafhankelijk persoon zodat je op een prettige manier samen kunt kijken wat goede vervolgstappen voor je kunnen zijn zonder dat dit direct gevolgen heeft. 

Ervaringen deelnemers: 
“Ik heb ooit eigenlijk een foute beroepskeuze gemaakt maar durfde hier niet naar te handelen omdat mijn omgeving vond dat ik een te groot risico zou nemen als ik mijn droom zou uitvoeren. Dankzij een aantal loopbaanadviesgesprekken heb ik de stap wel kunnen zetten op een verantwoorde manier. Ik kreeg zelfs een uitkering totdat ik als zelfstandige mijn salaris kon verdienen. Nu is iedere werkdag een hobby dag met mijn hondenschool!” 

“Er ontstond ruzie met een collega en ik kwam er niet uit wat ik kon of moest doen. Uiteindelijk zijn er bemiddelingsgesprekken gevoerd, nu zijn wij nog geen vriendinnen, maar wij kunnen prima samenwerken nu!” 

Waarom inzetten? 
Wil je medewerkers hulp bieden die met een concreet werk-gerelateerd probleem zitten zonder een uitgebreid traject in te hoeven zetten? Dan zijn loopbaanadviesgesprekken wellicht een oplossing. 

Meer informatie 
Deze loopbaanadviesgesprekken kosten € 115,00 per gesprek. Na de gratis kennismaking waarin de hulpvraag wordt besproken wordt een inschatting gemaakt van de hoeveelheid gesprekken die nodig zal zijn.  

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Harriëtte Baas, loopbaanadviseur ZorgSelect. Bel: 088 255 66 50 of stuur een e-mail.