Loopbaantraject of -advies

Nieuw: Fit in je werk

Ben jij die zorgprofessional, maar weet je niet zeker of je op de juiste plek zit. Twijfel je wel eens aan je functie, de doelgroep of ben je nieuwsgierig naar andere mogelijkheden? Ben je als leidinggevende of HR adviseur op zoek naar mogelijkheden voor ontwikkeling van je medewerker?

Je kunt hiervoor terecht bij de adviseurs loopbaan & instroom van Zorgselect.

Wij helpen je graag om samen te kijken naar je huidige loopbaan en je wensen met betrekking tot je loopbaan in de toekomst. Dit kan zijn door een onderzoek naar je drijfveren en talenten te doen. Lees hier meer over testen. Ook kunnen we samen in gesprek over een ontwikkelwens en de weg hier naartoe. Of door samen te kijken naar de arbeidsmarkt van nu en hoe je deze kunt benaderen. Wil je graag praktische hulp ten aanzien van motivatie of cv? Dat kan uiteraard ook.

Afhankelijk van de vraag en behoefte van de medewerker kunnen er meerdere gesprekken worden gepland. Soms kan een gesprek over loopbaanmogelijkheden al voldoende zijn om tot nieuwe inzichten te komen. Daarom biedt ZorgSelect altijd maatwerk aan.

Heb je interesse in het werken in Zorg & Welzijn, dan verwijzen we je graag naar één van de adviseurs van Sterk In Je Werk: www.sterkinjewerk.nl.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met een adviseur van ZorgSelect.