Mantel ziektekosten

Goede en gemotiveerde medewerkers zijn goud waard. Als werkgever weet u dat als geen ander. Zij bepalen in sterke mate het succes van uw organisatie. Maar dan moeten alle randzaken wel goed zijn geregeld. Zoals een goede zorgverzekering.

WGV Zorg en Welzijn heeft, met ondersteuning van Colijn & Partners, al een aantal jaren mantelcontracten met een aantal ziektekostenverzekeraars. Op basis hiervan kunnen medewerkers en vrijwilligers werkzaam bij de aangesloten instellingen zich tegen aantrekkelijke tarieven verzekeren voor ziektekosten. Veel lidinstellingen maken al gebruik van de mantels.

Vanaf 2023 heeft WGV Zorg en Welzijn mantelafspraken met Menzis en ONVZ. Beide verzekeraars bieden veel voordeel voor de medewerkers in de vorm van korting op de aanvullende- en tandverzekeringen, maar ook middels extra ruime dekking in de aanvullende verzekeringen gericht op zorgmedewerkers.

De werkgever kan rekenen op ondersteuning van Colijn & Partners bij de informatievoorziening aan medewerkers. Tevens krijgt men de beschikking over een vitaliteitsbudget indien men verzekerden heeft bij Menzis en ONVZ. Dit budget komt beschikbaar voor activiteiten die de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers vergroten. 

Meer informatie over de zorgmantels en de ondersteuning door Colijn & Partners lees je hier

Organisaties die nog niet deelnemen aan de mantelcontracten maar wel interesse hebben, kunnen dit kenbaar maken bij Tjitske van der Velde van Colijn & Partners, telefonisch via 06 27 62 51 21 of per e-mail.