Ondersteuning bij werving en selectie

In deze tijd waarin bezuinigd moet worden en de personele formatie door de vergrijzing onder druk komt te staan, kan uw organisatie op HRM-gebied profiteren van de diensten van ZorgSelect. Zo kunt u kwalitatief hoogwaardig personeel werven en eigen medewerkers mobiliseren bij eventuele reorganisatie. ZorgSelect helpt u graag bij de werving en selectie in uw organisatie. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en adviseren u welke wervingskanalen u het beste in kunt zetten om in contact te komen met de juiste sollicitant.

Recruitmentsysteem als basis voor werving en selectie
Met meer dan 80.000 bezoekers per maand is www.zorgselect.nl een van de grootste, regionale vacaturesites van Nederland. Deze website heeft sinds 1995 bijna 500.000 sollicitanten op weg geholpen naar ruim 40.000 vacatures in Oost-Nederland. Voor uw organisatie kan dit veel geschikte kandidaten opleveren.

Het achterliggende recruitmentsysteem ondersteunt het hele digitale proces van vacaturemelding tot het uitnodigen en afwijzen van sollicitanten. Personeelsfunctionarissen - verantwoordelijk voor recruitment - worden door ons geholpen gebruik te maken van de beschikbare functionaliteiten die het systeem biedt. Met behulp van dit systeem wordt instroom en doorstroom in de sector gerealiseerd en wordt inzage in de regionale arbeidsmarkt verkregen. 

Scherpe tarieven voor doorplaatsen op vacaturesites of gedrukte media
Via ZorgSelect kunnen aangesloten instellingen tegen zeer scherpe tarieven –tot 40 procent korting– zowel online, als op print werven. Het naadloos kunnen doorschakelen van interne vacaturestelling naar externe werving, met diverse opties (uiteenlopend van plaatsing op de website van ZorgSelect tot plaatsing op diverse commerciële sites of publicatie in dagbladen of vaktijdschriften) zorgt voor een aanmerkelijk efficiënter proces van vacaturestelling. 

Meer informatie
Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze adviseurs, via tel: 088 255 66 50 of e-mail: [email protected].

Download flyer 'werving en selectie op bestuurlijk niveau'

Download flyer 'werving en selectie in de praktijk'