Ontdekdezorg

odz_nieuw

In november '22 hebben we je geïnformeerd over de vernieuwing van Ontdekdezorg. In dit bericht lees je de laatste stand van zaken. 

Doorlopende campagne
De campagne gaat de activiteiten die jullie door het jaar heen organiseren ondersteunen met doorlopende communicatie. Spreiding van activiteiten door het jaar heen, in plaats van 1x per jaar een week in maart, geeft zij-instromers en herintreders op elk moment de kans om zich te oriënteren in zorg en welzijn. 

Piekmomenten 
Tijdens de piekmomenten/ondersteuningsperiodes is er extra aandacht voor de campagne door inzet van landelijk marketingbudget. Om een zo groot mogelijk effect te bereiken, adviseren we jullie om eigen activiteiten aansluitend aan de piekmomenten te organiseren. De data van de piekmomenten zijn: 

• Maart 2023 (13 t/m 18 maart)
• Juni 2023 (12 t/m 17 juni)
• Oktober 2023 (16 t/m 21 oktober)
• Februari 2024 (n.t.b.)

Toolkit
Er is een communicatietoolkit beschikbaar met o.a. posters, flyers, email handtekeningen, zoom achtergronden en allerlei social media posts. 

Landelijke website
De landelijke vernieuwde website is nu live! Vanaf de landelijke website wordt direct doorverwezen naar de regionale websites waar alle activiteiten te vinden zijn. In onze regio gaat het om: ontdekdezorgachterhoek.nl (zorgvoordeachterhoek.nl), ontdekdezorgstedenvierkant.nl, ontdekdezorgtwente.nl en ontdekdezorgregiozwolle.nl. Organiseer je een activiteit voor deze doelgroep? Plaats deze dan op je eigen website en deel de hyperlink met ons, zodat wij hem kunnen toevoegen aan de betreffende regionale Ontdekdezorg website.