Over ZorgSelect

ZorgSelect is de servicetak van WGV Zorg en Welzijn. Alle activiteiten die de vereniging als betaalde dienst aanbiedt, zijn hierin ondergebracht. Daarbij gaat het om ondersteuning bij werving en selectie, loopbaan- outplacement- en re-integratietrajecten en testen.

ZorgSelect is in 1995 in het leven geroepen door zorginstellingen in de regio Twente en Oost-Achterhoek. Ondertussen maken ruim 140 instellingen in Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland gebruik van de diensten van ZorgSelect. Deze instellingen zijn lid van WGV Zorg en Welzijn.

Het doel van ZorgSelect is om de instroom en mobiliteit van medewerkers binnen de aangesloten instellingen inzichtelijk te maken. ZorgSelect begeleidt medewerkers, die bij diverse reorganisaties hun baan dreigen kwijt te raken, van werk naar werk. Daarnaast ondersteunt ZorgSelect met haar recruitmentsysteem de aangesloten instellingen bij het vinden van geschikt personeel. Hiervoor wordt www.zorgselect.nl gebruikt. Dit is de grootste regionale vacaturebank voor zorg en welzijn in Oost-Nederland.

Meer informatie
Voor meer informatie over ZorgSelect kunt u contact opnemen met een van de adviseurs via tel: 088 255 66 50 of e-mail: info@zorgselect.nl. Download hier de flyer van ZorgSelect.

Het team

 Harriette Baas, adviseur

 Ina Bats, adviseur

 Gert Dekker, adviseur 

Cili Even, consulent

Petra Harink, adviseur

Ans Huisman, adviseur