Recruitmentsysteem

ZorgSelect heeft samen met zorg- en welzijnsinstellingen het recruitmentsysteem ontwikkeld. Met behulp van het recruitmentsysteem kunt u uw eigen (interne) werving- & selectieproces volledig digitaliseren en aanzienlijke kosten besparen. Het recruitmentsysteem wordt voortdurend doorontwikkeld waardoor ZorgSelect inspeelt op de laatste ontwikkelingen op het gebied van werving & selectie.

Het recruitmentsysteem bestaat uit:

Vacaturebank voor intern en extern werven
U kunt vacatures melden voor de vacaturebank op zorgselect.nl. Binnen het online recruitmentsysteem worden alle sollicitaties verzameld en kunt u sollicitanten uitnodigen of afwijzen. U kunt er ook voor kiezen om een vacature alleen ‘intern’ op uw eigen intranet te publiceren.

Talentenbank
In de Talentenbank kunt u boventallige medewerkers registreren. Via deze tool kunt u met andere instellingen samenwerken om uw personeel aan een nieuwe baan te helpen. Deze medewerkers ontvangen met voorrang passende vacatures van andere aangesloten instellingen bij WGV Zorg en Welzijn. Door gebruik te maken van de regeling collegiaal in- en uitlenen kunt snel beschikken over medewerkers en betaalt u geen BTW. 

Managementdashboard
Via dit dashboard heeft u inzage in alle relevante gegevens op het gebied van het werving- en selectieproces. Instellingsinformatie kan worden vergeleken met collega-instellingen, per werkveld en per regio. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om dit dashboard uit te bouwen.

Kosten
WGV Zorg en Welzijn streeft naar 100 procent transparantie van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Daarom is de vacaturebank ZorgSelect per 1 januari 2018 kosteloos voor onze leden. Er is een financiële voorziening gecreëerd om deze service de komende jaren gratis te kunnen aanbieden.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het recruitmentsysteem? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, via tel: 088 255 66 50 of per e-mail: [email protected].