Stap op 1

Sta jij ook altijd klaar voor een ander? Zorg je met liefde en toewijding voor je patiënten, cliënten, bewoners of welke naam jouw organisatie eraan geeft? Zorg je ervoor dat thuis de boel draait? En misschien doe je in je vrije tijd vrijwilligerswerk, help je op school, pas je op de kleinkinderen of ben je mantelzorger? Allemaal heerlijk om te doen. Zorgen voor anderen is je kracht en talent. Toch heeft dit zorgtalent een keerzijde. Zorg jij voldoende en goed voor jezelf?

Met de Stap op 1 vijfdaagse krijg je op een leuke manier inzicht in wat goed zorgen voor jezelf betekent en hoe je dit door kleine stapjes te zetten kunt realiseren. We nodigen je uit om gedurende deze vijf dagen, vijf à tien minuutjes per dag aan jezelf te besteden. En ja die tijd haal je zo in, doordat je weer ruimte in je hoofd en agenda krijgt. Doe gratis mee met deze waardevolle en praktische uitdaging en gun jezelf die stap op 1.

Voor wie?
De 5-daagse training Stap op 1 is bedoeld voor medewerkers in de sector zorg en welzijn. 

Kosten
Deelname aan deze training is gratis. 

Meer informatie
Deze training kan op ieder gewenst moment online worden gestart. Klik hier voor meer informatie. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met Hilda Regterschot.