Vitaal Verder

Vitaal Verder is gespecialiseerd in arbodienstverlening, mobiliteit, re-integratie en arbeidskundige diensten. Leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen gebruik maken van arbeidsdeskundige diensten en arbodienstverlening tegen een gereduceerd tarief.

Arbeidsdeskundige diensten
Vitaal Verder is gespecialiseerd in het begeleiden van complex verzuim en ondersteunt organisaties door middel van arbeidsdeskundig onderzoek, het verzorgen van trainingen en workshops en het coachen van leidinggevenden en teams. Daarnaast staat het bedrijf voor kordate en goede dienstverlening, die vooral gericht is op ‘doen’.

Vanuit Vitaal Verder krijgt uw organisatie de mogelijkheid om binnen 2 weken het onderzoek ingepland te hebben. Vervolgens ontvangt u binnen 1 week het digitale rapport. De doorlooptijd is, bij aanlevering van alle benodigde documenten, 3 weken. Leden van WGV Zorg en Welzijn krijgen 20% korting op het reguliere tarief van een arbeidsdeskundig onderzoek. Verder hebben leden van WGV Zorg en Welzijn de mogelijkheid om vragen te stellen over (complexe) verzuimcasussen. Hiervoor is de verzuimhelpdesk ingericht, te bereiken op telefoonnummer 085 401 96 43. Contact opnemen met de verzuimhelpdesk is kosteloos voor leden.

Arbodienstverlening
Vitaal Verder levert maatwerk in verzuimbegeleiding en re-integratie, heeft ruime ervaring in de zorg en biedt landelijke dekking.

Leden van WGV Zorg en Welzijn ontvangen 10% korting op de verschillende abonnementen voor arbodienstverlening, waarbij kan worden gekozen tussen een Basis-, Aanvullend- of Comfortpakket.Meer informatie
Neem contact op met Vitaal Verder, telefonisch bereikbaar op 085 401 96 43 of stuur een e-mail