Samenwerking met Vitaal Verder

Vitaal Verder is gespecialiseerd in arbodienstverlening, arbeidsdeskundige diensten en mobiliteit & re-integratie. Leden van WGV Zorg en Welzijn kosteloos gebruik maken van de verzuimhelpdesk. Voor het afnemen van arbeidsdeskundige diensten geldt een gereduceerd tarief.

Vitaal Verder – Arbeidsdeskundige diensten

Vitaal Verder is gespecialiseerd in het begeleiden van complex verzuim en ondersteunt organisaties door middel van arbeidsdeskundig onderzoek, het coachen van leidinggevenden, HRM of team en het verzorgen van trainingen en workshops.

Vitaal Verder staat voor kordate en goede dienstverlening die vooral gericht is op ‘doen’, uiteraard gebaseerd op een onderbouwd plan. De werkwijze van Vitaal Verder is dat u als organisatie de mogelijkheid krijgt binnen 2 weken het onderzoek ingepland te hebben en vervolgens ontvangt u binnen 1 week het digitale rapport. De doorlooptijd is (bij aanlevering alle benodigde documenten) 3 weken.

Leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen bij een arbeidsdeskundig onderzoek gebruik maken van het voordelige aangepaste tarief van € 895,- (excl. BTW).


Vitaal Verder – Arbodienstverlening
Vitaal Verder levert maatwerk in verzuimbegeleiding en re-integratie. Vitaal Verder heeft ruime ervaring in de zorg en biedt landelijke dekking.

Leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen tegen een gereduceerd tarief (10% korting op de abonnementstarieven) arbodienstverlening afnemen.

Gratis verzuim helpdesk
Bij de telefonische verzuim helpdesk voor werkgevers gaat het om een exclusieve dienstverlening voor onze aangesloten organisaties. U kunt er terecht met alle vragen rondom verzuim, re-integratie en arbeidsdeskundigheid. De arbeidsdeskundigen van Vitaal Verder helpen u graag. U kunt Vitaal Verder en de helpdesk bereiken via [email protected] en telefonisch via 085 401 96 43.