Vitaliteitspitch

Vitaliteitspitch voor medewerkers

De vitaliteitspitch is tijdelijk niet beschikbaar

Met de vitaliteitspitch voor medewerkers kunt u op een inspirerende manier te weten komen hoe u gezond kunt leven. Het doen van deze pitch kost ongeveer 15 minuten.  

Vitaliteitspitch voor managers
Doe de vitaliteitspitch! Test in 5 minuten uw vitaliteitskennis.

U wilt graag snel, gericht en goed geïnformeerd worden over vitaliteitsbeleid? WGV Zorg en Welzijn heeft voor u een efficiënt en interactief instrument ontwikkeld. Het helpt u in 5 minuten uw beleid op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te analyseren en op orde te krijgen. Door antwoord te geven op de stellingen weet u welke kansen u pakt en nog laat liggen op het gebied van vitaliteit.

Elf korte filmpjes geven u uitleg en tips. U kunt direct aan de slag! Indien u de antwoorden bij wilt houden en eventuele notities wilt maken dan kunt u daarvoor het onderstaande werkdocument gebruiken.

Meer informatie
Bekijk de agenda voor de inhoud van de diverse netwerken. Wilt u deelnemen aan een van de netwerken of contact over arbobeleid en verzuim? Neem dan contact op met Marloes Damhuis, projectmedewerker duurzame inzetbaarheid, telefonisch via 088 255 66 50 of per e-mail.