Leerstand agressie!

Beschrijving
Weet jij hoe je gewenst gedrag kunt stimuleren en hoe je met emotioneel gedrag kunt omgaan? Hoe handel je na een incident? En heb je inzicht in beleidsmatige zaken rondom agressie? Er wordt steeds vaker van jou als (jeugd)zorgprofessional verwacht dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces. Dan is het belangrijk dat je weet wat je nog kunt of moet leren. De Leerstand helpt je daarbij. Met een paar klikken wordt duidelijk waar jouw leerbehoefte ligt als het gaat om het thema ‘agressie’. Het resultaat is een leeradvies op maat dat precies past bij jouw situatie.

Voor wie?
Deze (leerstand) vragenlijst is bedoeld voor medewerkers in zorg en welzijn.

Kosten
Deelname is gratis. De trainingen kunnen op ieder gewenst moment gestart worden. 

Meer informatie
Door per stelling aan te geven in hoeverre die van toepassing is op jouw situatie, wordt een beeld geschetst van waar jij staat. Het resultaat is een radar waarin je ziet welke onderdelen van het thema ‘agressie’ je nog kunt verbeteren. Per thema krijg je een advies met concrete leermiddelen waarmee je direct aan de slag kunt. Het resultaat kun je makkelijk opslaan als pdf en bespreken met bijvoorbeeld je leidinggevende.

Klik hier voor meer informatie. Of neem telefonisch contact op met Marloes Damhuis, beleidsmedewerker via: 088 255 66 50 of stuur een e-mail