Webinar: In gesprek over mantelzorg

1 op de 3 medewerkers in de zorg is mantelzorger. Grote kans dat jij naast je werk ook voor je naaste(n) zorgt. Je hebt immers een groot zorghart en in je omgeving word je gezien als expert. Hoe zorg jij ervoor dat je de balans bewaakt tussen werk en privé en hoeveel tijd heb je voor jezelf? Een gezonde werk en mantelzorg balans houdt rekening met jouw belangen en behoeften, degene voor wie je zorgt en de belangen van het werk.

Dit webinar geeft een eerste aanzet om thuis en op het werk zo optimaal mogelijk te functioneren. Je krijgt inzicht in persoonlijke factoren die de balans van werk en mantelzorg negatief en positief beïnvloeden. Daarnaast ontvang je tips en handvatten om mogelijke stress factoren in de combinatie werk-mantelzorg te hanteren.

Voor wie en wanneer?
Dit webinar is voor medewerkers in zorg en welzijn. Bij voldoende animo (minimaal 4, maximaal 16 deelnemers) kan het webinar plaatsvinden. 

Datum en tijdstip
18 november van 20:00 - 21:00 uur. 

Kosten
Deelname is gratis. 

Meer informatie
Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met Maria Perini via: 088 255 66 50 of stuur een e-mail

Aanmelden?
Via formulier?