Werken bij WGV

Werken bij WGV Zorg en Welzijn betekent werken aan samenwerkingsprojecten van, voor en door organisaties in zorg en welzijn. Werk dat impact heeft op de gezondheid en het welzijn van inwoners en professionals in onze regio's. En daarvoor hebben we mensen nodig die dat graag samen met ons willen doen. Want er is nog zoveel dat we samen willen bereiken.

VACATURES 

Projectleider
Als projectleider kom je in contact met verschillende mensen in allerlei settings. Jouw rol is bij elk project anders. Dat vergt telkens weer andere kwaliteiten en vaardigheden. De ene keer werk je meer procesgericht en motiveer en verbind je teamleden en stakeholders. De andere keer (bijvoorbeeld bij kleinere projecten) benut je de betrokkenen meer als klankbord. Dan ben jij de kartrekker en werk je op basis van adviezen aan vraagstukken over de arbeidsmarkt. Je draagt bij aan een maatschappelijk doel en daarmee aan betekenisvol werk! 

Je krijgt de leiding over de uitvoering van één of meerdere projecten met betrekking tot goed werkgeverschap, anders werken of leren & ontwikkelen. Van het voortraject tot en met de oplevering en nazorg.
Je geeft vorm en inhoud aan deze projecten binnen samenwerkingsverbanden van leden, niet-leden en stakeholders. Hierbij stel je zelf de project- en werkgroepen samen en stuur je ze ook aan. Maar het belangrijkste is jouw vermogen om mensen te verbinden, motiveren en inspireren. En dat mag met humor.  Zie de gehele vacature

Open sollicitatie
Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan! Wij zijn altijd geïnteresseerd in bevlogen professionals met hart voor Zorg en Welzijn. Mail naar [email protected] onder vermelding van “Open sollicitatie”.