Werven via online of gedrukte media

Via ZorgSelect kunt u, naast het melden van vacatures op zorgselect.nl, ook vacatures plaatsen op andere vacaturesites of op gedrukte media. ZorgSelect heeft voor u vele contracten met uitgevers en vacaturesites afgesloten. Het kortingspercentage kan oplopen tot maar liefst 40%. Wij adviseren en denken graag met u mee voor een optimale wervingscampagne.

Vacaturesites
ZorgSelect kan op verzoek de vacature doorplaatsen op een van de volgende landelijke vacaturesites:

  • Nationale Vacaturebank
  • Intermediair/VKbanen
  • Monsterboard

Specialistische vacaturesites
De vereniging werkt samen met Adver-Online, de specialist in het optimaliseren en plaatsen van vacatureteksten op vacaturesites. Tegen gereduceerd tarief kunt u vacatures doelgroepgericht doorplaatsen naar andere vacaturesites. Adver-Online levert deskundig advies voor de meest geschikte websites, een optimale vindbaarheid en snelle plaatsing van elke vacature.

Om te werven op specialistische vacaturesites zijn verschillende pakketten samengesteld:

  • zorg/paramedisch
  • facilitair
  • directie/management
  • ICT
  • financieel
  • HRM
  • PR/communicatie

Sociale media
Sociale netwerken zijn een belangrijk wervingsinstrument geworden. ZorgSelect adviseert u ook over het inzetten van sociale media als LinkedIn, Twitter en Facebook. Vacatures geplaatst op zorgselect.nl worden autmatisch getoond op het Facebook- en Twitteraccount van ZorgSelect.

Gedrukte media
ZorgSelect heeft, met ondersteuning van bureau Bridges, een groot aantal volumecontracten gesloten met uitgevers van dag-, week- en vakbladen. Hierdoor krijgt u aantrekkelijke kortingen. De hoogte daarvan is afhankelijk van het gerealiseerde volume. Het kortingspercentage hiervoor kan oplopen tot 40% ten opzichte van de zogenaamde losse millimeterprijs.

Om deze korting te krijgen, moet u wel voldoen aan een aantal criteria die door de uitgeversbranche zijn opgesteld. Zoals het kader van ZorgSelect om de advertentie, reacties van sollicitanten naar één postadres en de advertentie aangeleverd via één reclamebureau. ZorgSelect heeft met Bridges ook afspraken gemaakt over de tariefstelling rond de opmaak en vormgeving van advertenties. Deze twee functies zijn echter niet onlosmakelijk met elkaar verbonden. U bent vrij om ook andere bureaus voor de vormgeving in te schakelen en de advertentie vervolgens via ZorgSelect/Bridges met korting te laten plaatsen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over werven via online of drukte media? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, telefonisch via 088 255 66 50 of per e-mail: [email protected].