ZorgSelect werkt!

ZorgSelect Werkt! Dat zeggen we niet voor niets. Onze jarenlange ervaring in de sector zorg en welzijn en aansluiting met WGV Zorg en Welzijn maakt dat wij voor u…

…een partner op strategisch niveau zijn.
Met ZorgSelect maakt u werk van strategische personeelsplanning. Wij bieden niet alleen een service om vacatures te melden, maar helpen u ook bij reorganisatie. Omdat ZorgSelect onderdeel is van WGV Zorg en Welzijn kunnen wij u in contact brengen met de juiste personen, binnen de vereniging, waar gaat om informatieverstrekking over (bij)scholing en duurzame inzetbaarheid.

…maatwerk met persoonlijke benadering leveren.
ZorgSelect streeft ernaar goede mensen te behouden voor de sector. Onze adviseurs onderscheiden zich, naast de hoge succespercentages en de kwaliteit van de begeleidingstrajecten, door de hoge klanttevredenheid. Deze ontstaat door de persoonsgerichte aanpak en het leveren van maatwerk. Zo is elk traject een uniek samenspel tussen de betrokkene, u als opdrachtgever en een adviseur van ZorgSelect. De adviseurs vormen een belangrijke schakel tussen de zorg- en welzijnsinstellingen en de arbeidsmarkt. Zij hebben een breed netwerk, zowel binnen als buiten de sector zorg en welzijn. U profiteert hiervan, want uw medewerkers zijn bij ons in goede handen.

… onze afspraken nakomen.
Afspraak is afspraak. Bij ZorgSelect krijgt u wat is afgesproken. Geen addertjes onder het gras en duidelijke overeenkomsten.  

… de scherpste tarieven hanteren.
Omdat ZorgSelect onderdeel is van WGV Zorg en Welzijn, een vereniging met leden, heeft ZorgSelect geen winstoogmerk. Wij werken kostendekkend. Aangesloten instellingen betalen geen BTW over de afgenomen diensten. Dit heeft als voordeel voor u als werkgever dat we realistische tarieven geven.

…de grootste regionale vacaturebank hebben.
ZorgSelect beschikt met zorgselect.nl over de grootste regionale vacaturebank in zorg en welzijn. Deze website heeft sinds 1995 bijna 500.000 sollicitanten op weg geholpen naar ruim 40.000 vacatures in Oost-Nederland. Voor uw organisatie kan dit veel geschikte kandidaten opleveren.

Overtuigd in wat wij voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze diensten op deze website, of neem contact op met een van onze adviseurs via tel: 088 255 66 50 of e-mail: [email protected].