Samenwerking met Hanze advocaat

HanzeAdvocaat_logo_fc_lc_002.[1].[1]

 

 

Hanze advocaat | specialist in arbeidsrecht in de zorg
Voor de ondersteuning van onze leden op het gebied van arbeidsrecht en ontslag, heeft WGV een samenwerking met Hanze advocaat | arbeidsrechtspecialisten in de zorg. Hanze advocaat adviseert meer dan 175 zorgorganisaties in Noord en Oostelijk Nederland op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. WGV-leden kunnen gebruik maken van een gratis juridische helpdesk en er worden jaarlijks via WGV door Hanze advocaat gratis trainingen aangeboden. Daarnaast is er 10% korting voor onze leden op juridische ondersteuning. Met deze samenwerking faciliteren wij onze leden op juridisch vlak met alle kennis en kunde op het gebied van arbeidsrecht.

Juridische helpdesk – 10 keer per jaar 20 minuten gratis overleg
Bij de juridische helpdesk gaat het om een exclusieve eerstelijns dienstverlening voor leden van WGV. Je kunt er terecht met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, min/max contracten en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie kun je hier stellen. De zorgadvocaten van de helpdesk helpen je graag. De juridische helpdesk is bereikbaar via: 085 – 01 60 560

Arbeidsrecht zonder Zorgen® – de juridische kant van HR altijd op orde
Speciaal voor zorgorganisaties heeft Hanze advocaat Arbeidsrecht zonder Zorgen®. Hiermee is de juridische kant van HR altijd op orde en voorkom je juridische problemen en kosten. En je maakt een grote slag in de professionaliteit.

Wat het is? Een pakket van diensten, speciaal op de zorg toegespitst, waaronder onder meer het volgende:

  • Hanze HR Documentendatabank: Hierin staan honderden modellen. Heb je een detacheringsovereenkomst nodig? Een mailtje is voldoende.
  • Interventiegesprekken: bij disfunctioneren of arbeidsongeschiktheid, voorkomen is beter dan genezen.
  • Ontslagdossiers: gratis ontslagdossiers zijn inbegrepen, zodat je daarvoor geen kosten meer maakt.
  • Deelname aan opleidingen van de Hanze Academy: hou je kennis op pijl met één van onze tientallen bijeenkomsten. Inhouse, online of op locatie.
  • Jaarlijkse check HR overeenkomsten: elke wettelijke aanpassing wordt meegenomen.
  • Tweejaarlijkse check HR protocollen en reglementen: altijd reglementen en overeenkomsten die up to date zijn.
  • 1 op 1 Webinars: nieuwe wetten? Wij praten je via een webinar helemaal bij.
  • Netwerk van dienstverleners: Maak gebruik van een heel scala van dienstverleners in ons netwerk: van klachtencommissie, bedrijfsarts, recherchebureau, mediator, arbeidsdeskundige tot vertrouwenspersoon.

Wil je meer weten over Arbeidsrecht zonder Zorgen® of gebruik maken van de actie? Neem dan contact op met Frans Landstra via 06 - 16 43 81 92 of mail op [email protected].