Samenwerking met Hanze advocaat

HanzeAdvocaat_logo_fc_lc_002.[1].[1]

 

 

Hanze advocaat | specialist in arbeidsrecht in de zorg
Voor de ondersteuning van onze leden op het gebied van arbeidsrecht en ontslag, heeft WGV Zorg en Welzijn een samenwerking met Hanze advocaat | arbeidsrechtspecialisten in de zorg.

Hanze advocaat adviseert meer dan 225 zorgorganisaties in heel Nederland op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. WGV - leden kunnen gebruik maken van een gratis juridische helpdesk en er worden jaarlijks via WGV door Hanze  advocaat trainingen aangeboden. Daarnaast is er 5% korting voor onze leden op juridische ondersteuning. Met deze samenwerking faciliteren wij onze leden op juridisch vlak met alle kennis en kunde op het gebied van arbeidsrecht.

Juridische helpdesk – 10 keer per jaar 20 minuten gratis overleg
Bij de juridische helpdesk gaat het om een exclusieve eerstelijns dienstverlening voor alle aangesloten organisaties. Bel gerust met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, min/max contracten en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie kun je hier stellen. De zorgadvocaten van de helpdesk helpen je graag. De juridische helpdesk is bereikbaar via: 085 – 01 60 560

Arbeidsrecht zonder Zorgen® – de juridische kant van HR altijd op orde
Speciaal voor zorgorganisaties heeft Hanze advocaat Arbeidsrecht zonder Zorgen®. Hiermee is de juridische kant van HR altijd op orde en voorkom je juridische problemen en kosten. En je maakt een grote slag de professionaliteit van de HR-afdeling.

Hanze Academy - opleidingen voor HR in de Zorg
Hanze advocaat weet alles van arbeidsrecht in de zorg. En dan niet alleen de kennis uit de boekjes, maar vooral de kunde in de praktijk. Vanuit de Hanze Academy worden jaarlijks tientallen webinars, masterclasses en (meerdaagse) opleidingen verzorgt. Zo blijf je als P&O adviseur, HR manager en leidinggevende scherp op het gebied van arbeidsrecht in de zorg en alles in het verlengde daarvan. Je kunt je per opleiding opgeven of een abonnement op Hanze Academy Unlimited nemen. Dan volg je voor een vast bedrag per jaar, álle opleidingen. Bekijk hier het programma van de Hanze Academy en hier de informatie over Hanze Academy Unlimited.

Alle voordelen voor aangesloten organisaties op een rij

  • Juridische helpdesk – 10 keer per jaar 20 minuten gratis overleg;
  • 5% korting op juridische ondersteuning;
  • Deelname aan trainingen over Arbeidsrecht in de Zorg.

Wil je meer weten over de samenwerking en/of Hanze advocaat neem dan contact op met Frans Landstra via 06 - 16 43 81 92 of mail op [email protected].